Câstigatoarea Cupei României la volei feminin, Stiinta Bacau si-a aflat adversara din “saisprezecimile” Cupei CEV, editia 2015-2016. Astfel, in turul inaugural al competitiei, studentele vor juca impotriva cipriotelor de la Apollon Prestige Limassol, turul fiind programat pe 27 octombrie, in Bacau. Daca va trece de Apollon, Stiinta va intâlni in “optimi” pe invingatoarea dintre Spartak Subotica (Serbia) si Eurosped TVT Almelo (Olanda).

“Pâna la cupele europene, eu trebuie sa ma gândesc ce echipa imi pot face pentru a ma prezenta cât de cât onorabil in campionat. Cu cele 20 de miliarde de lei vechi pe care mi le da Primaria, este exclus sa ne mai putem propune obiective indraznete”, a declarat Florin Grapa, care, pentru moment, are sub contract doar sapte jucatoare: Denisa Rogojinaru, Ioana Baciu, Tatiana Lupu, Mihaela Albu, Alexandra Badea, Lorena Ciocean si Iulia Matache.

In alta ordine de idei, Stiinta va debuta in campionatul Diviziei A1 pe data de 10 octombrie, in deplasare, la Lugoj, primul meci de acasa al bacauancelor fiind programat in etapa a doua, impotriva Unicului Piatra Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ