Stiinta Bacau- Spartak Subotica (azi, ora 17.00, Sala Sporturilor/ in tur 3-1)

Pentru iubitorii voleiului din Bacau, Craciunul vine cu o saptamâna mai devreme. Si, fiindca tot suntem in luna cadourilor, fanii care vor lua astazi drumul Salii Sporturilor vor oferi si, foarte posibil, vor primi daruri. De la jucariile de plus care vor fi aruncate pe teren la finalul meciului in cadrul campaniei “Hai sa jucarim” si pâna la calificarea echipei favorite in sferturile de finala ale Cupei CEV. Invingatoare in turul din Serbia, cu scorul de 3-1 (17, -23, 21, 22), Stiinta Bacau porneste cu statutul de favorita certa in mansa retur de astazi, contra lui Spartak Subotica. “Dar nu trebuie sa ne gândim ca vom obtine calificarea doar pocnind din degete. Sârboaicele stiu volei si au echipa buna. Trebuie sa jucam bine contra lor”, a declarat antrenorul bacauancelor, Florin Grapa. Tehnicianul Stiintei este avizat in ceea ce priveste atuurile adversarelor de azi. “Stau bine in atac. Si au si un serviciu de calitate”, a spus Grapa, care vede in trio-ul format din “secunda” Jelena Oluic (principala realizatoare a meciului tur), centrul Ana Bogdanovic si ridicatoarea Emilija Antanasijevic punctul forte al echipei din Subotica.

Pentru jocul de azi, Stiinta si-a facut un ultim rodaj invingând luni seara Penicilina Iasi, in cadrul ultimei etape a turului. Un 3-0 care nu a fost, insa, scutit de emotii, cu precadere in primul set, atunci când oaspetele au revenit de la 15-21 la 23-22. “Meciul cu Subotica va fi cu totul altfel decât cel cu Penicilina. Astept concentarare maxima din partea fetelor mele”, a declarat Florin Grapa, care conteaza pe efectivul complet. Iar noi contam pe Stiinta!

PUBLICITATE

In “sferturi”, cu Bekecsaba sau Krasnodar

Daca trece de Subotica, Stiinta va intâlni in sferturile de finala ale Cupei CEV pe câstigatoarea dintre Bekecsaba (Ungaria) si Dinamo Krasnodar (Rusia). In meciul tur desfasurat saptamâna trecuta, in Rusia, Krasnodar s-a impus cu 3-0, returul fiind programat azi, in Ungaria. Doua echipe sunt deja in “sferturi”: elvetiencele de la Koniz, invingatoare cu 3-0 si 3-1 in fata Stelei Rosii Belgrad si nemtoaicele de la Schweriner, care au trecut cu 3-1, 3-0 de Marita Plovdiv.

Nu uitati jucariile de plus!

Astazi, publicul bacauan va da un nou test: cel al generozitatii.
Un test care, suntem convinsi, va fi trecut, din nou, cu brio. Astfel, toti spectatorii ce vor veni astazi la meciul Stiinta- Spartak Subotica sunt rugati sa aduca o jucarie de plus pe care sa o arunce la finalul jocului in teren. Plusurile vor fi colectate si donate copiilor din centrele institutionale sau din familiile cu posibilitati materiale reduse in cadrul proiectului “Hai sa jucarim”. Ajuns la editia a doua, “Hai sa jucarim” ii are ca organizatori pe Horia Alexoae, student al Universitatii “Vasile Alecsandri” si pe Stefan Avram, elev in clasa a XII-a la Colegiul National “Ferdinand I”. Lor li s-au alaturat mai multe asociatii si fundatii care, impreuna cu toti bacauanii prezenti la meciul de azi, vor incerca sa aduca o raza de soare in sufletele unor copii nevoiasi. “Parteneri oficiali ai actiunii noastre sunt cei din familia Rotary: Rotary, Rotaract, Interact si Inner Wheel. Beneficiem, totodata si pe sprijinul celor de la Eminenta Pro Vrânceanu, organizatia Neamunit, Bee Strong, FSC si Liga Studentilor de la Universitatea Vasile Alecsandri”, a precizat Stefan Avram. “Avem incredere ca, la fel ca si in 2014, «Hai sa jucarim» va fi o reusita deplina. Asteptam la Sala un public cât mai numeros si, implicit, cât mai generos”, a declarat Horia Alexoae.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ