Stiinta Bacau- Apollon Prestige Limassol (azi, ora 17.00, Sala Sporturilor)

Daca in campionat lucrurile scârtie pentru Stiinta Bacau, in schimb in Europa, ele trebuie sa mearga unse. Mai ales la debut! Si cu atât mai mult cu cât azi, in prima mansa a “saisprezecimilor” Cupei CEV, studentele vor evolua pe teren propriu. Infruntând o echipa care porneste cu sansa a doua: Apollon Prestige Limassol.

“Pentru noi, este un moment greu deoarece venim dupa acea infrângere cu totul neasteptata suferita sâmbata, la Craiova. Eu sunt convins, insa, ca fetele noastre vor arata o cu totul alta fata contra adversarei din Cipru. Intr-un fel, este si un examen de maturitate pe care il da echipa noastra”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care o are, in continuare, incerta pe Ioana Baciu, accidentata la umar.

PUBLICITATE

De partea cealalta, Apollon Limassol se prezinta cu câteva jucatoare cu experienta internationala precum Katalin Kiss, Veronica Hudima sau Andri Iordanou, insa intr-o confruntare precum cea de azi, plusul de valoare al Denisei Rogojinaru sau al Claudiei Gavrilescu trebuie sa faca diferenta in favoarea bacauancelor.

Meciul va fi arbitrat de Eleni Danilidou (Grecia) si Emiroglu Arzou (Turcia), iar returul va avea loc pe 11 noiembrie, la Limassol.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ