Ieri, Confederatia Europeana de Volei si-a dat acordul ca Sala Sporturilor din Bacau sa gazduiasca meciurile de pe teren propriu ale Stiintei din Liga Campionilor. Chiar daca nu intruneste toate criteriile necesare (printre altele, nu are tribune pe ambele parti, asa cum se cere intr-o competitie de un asemenea nivel), Sala Sporturilor din Bacau a primit o derogare din partea CEV. Si nu doar pentru editia viitoare, ci si pentru sezonul 2014- 2015.

E nevoie de unele imbunatatiri

“Eram convinsi ca, in proportie de 90 la suta, vom primi derogarea, insa acum, ca totul e batut in cuie, putem rasufla usurati. Adevarul este ca ar fi fost pacat ca publicul bacauan sa nu vada pe viu meciuri de Liga Campionilor”, a spus antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a adaugat: “Asteptam adresa de la CEV pentru a vedea exact ce imbunatatiri trebuie sa aducem Salii Sporturilor pâna la startul competitiei. Din câte am inteles, sunt lucruri rezonabile.”

Primul meci acasa, cu Volero Zurich

Stiinta Bacau va evolua in grupa F a Ligii Campionilor, alaturi de campioana Rusiei, Dinamo Kazan, vice-campioana Poloniei, Tauron MKS Dabrowa Gornicza si a detinatoarei titlului din Elvetia, Volero Zurich. Studentele vor incepe competitia pe 23 octombrie, pe terenul polonezelor de la MKS Dabrowa, urmând ca primul joc de acasa sa-l sustina la inceputul lui noiembrie, contra elvetiencelor de la Volero. Primele doua clasate din grupa se califica in faza superioara a Ligii, pentru ca echipa de pe locul 3 sa meraga in Cupa CEV.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ