Gata cu vacanta! Campioana României la volei feminin, Stiinta Bacau isi reia pregatirile dupa o pauza de aproximativ doua luni. La primul antrenament al verii, programat in aceasta dimineata, la ora 10.00, antrenorul Florin Grapa nu va putea beneficia de cele trei argentinience din lot.

Libero-ul Lucia Gaido si “centrul” Mimi Sosa se afla cu nationala in Italia, pentru startul World Grand Prix, in timp ce tragatoarea secunda Aylin Pereyra (achizitionata in inter-sezon de la SCM U Craiova) nu si-a rezolvat inca problema cu viza.

“In cel mai scurt timp, cele trei jucatoare din Argentina, se vor alatura lotului nostru”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care va miza, in schimb, pe trei “new-entries”: “secunda” slovena Monika Potokar, libero-ul Mihaela Albu si ridicatoarea Diana Macovei. Daca Albu si Macovei sunt doua voleibaliste de perspectiva, in schimb Potokar (26 de ani, pe care-i va implini pe 18 decembrie) a fost adusa pentru a o inlocui pe bulgaroaica Kremena Kamenova, plecata in liga a doua din Rusia.

PUBLICITATE

Ultima data in Franta, la Hainaut Volley, Potokar a semnat cu Stiinta un contract cu o durata de un sezon.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ