Primul test al voleibalistelor bacauane va avea loc sâmbata, de la ora 11.00

In acest weekend, voleibalistele Stiintei Bacau iau startul in amicalele premergatoare editiei de campionat care va debuta pe data de 15 octombrie.

Primul joc de verificare va avea loc pe teren propriu, in Sala Sporturilor, sâmbata, de la ora 11.00. Adversara? Nou-promovata CSU Galati. Dupa testul cu galatencele, studentelor vor participa si la primul turneu din intersezon, programat la inceputul saptamânii viitoare, la Piatra Neamt. De luni si pâna miercuri, Stiinta va intâlni sub Pietricica, echipa gazda, Unic, Medicina Târgu-Mures si Penicilina Iasi.

In perioada 28 septembrie- 1 octombrie, formatia antrenata de Florin Grapa va lua parte la un alt turneu, de data aceasta la Târgu-Mures, unde, pe lânga gazdele de la Medicina, vor mai fi prezente Volei Alba Blaj, CSM Târgoviste, Unic si Penicilina. In fine, cu o saptamâna inainte de startul campionatului, Stiinta va sustine o “dubla” cu Blajul, pe terenul campioanei.

“Avem parte de teste bune, numai ca nu ele nu ne vor ajuta pe deplin”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a adaugat: “Când spun asta ma refer la faptul ca in aceasta perioada nu vom putea conta decât pe doua-trei jucatoare dintre titulare. Restul- Denisa Rogojinaru, Georgiana Fales, Cristina Cazacu si Mihaela Albu- se afla la lotul national, pentru campania de calificare la Europene. In cel mai fericit caz, ele vor reveni la Stiinta in jur de 25 septembrie.

In cazul in care nationala României va termina, insa, pe locul secund turneul de calificare, fetele noastre se vor prezenta la echipa undeva inspre data de 10 octombrie, altfel spus, cu mai putin de o saptamâna inainte de startul Diviziei A1”.

In prima etapa de campionat, programata pe 15 octombrie, Stiinta va evolua la Iasi, contra Penicilinei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ