Voleibalistele CSS Bacau s-au calificat la turneul final al Campionatului National rezervat Sperantelor. Echipa antrenata de Dumitru Matanie a incheiat cu victorii pe linie turneul semifinal desfasurat de vineri si pâna duminica la sala de sport a CN “Vasile Alecsandri” din Bacau.

Bacauancele au trecut cu scorul de 3-0 de “Mircea Eliade” Bucuresti, CSS Botosani, CSS Iasi si CSS Buzau si cu 3-2 de Dinamo Bucuresti, in derby-ul programat sâmbata dimineata. In aceste conditii, gruparea bacauana a ocupat locul intâi, pozitia secunda revenind lui Dinamo, care a acces, la rândul sau, la turneul final. “A fost un turneu interesant, care ne-a tinut in priza pâna la final.

Daca pierdeam meciul de duminica, impotriva Buzaului, ratam calificarea”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie, care a rulat urmatorul lot: Iulia Matanie, Nicola Juncu, Alexandra Adragai, Neidi Enache, Madalina Airoaie, Denisa Sava, Bianca Dodan, Ioana Bunea, Maria Bahrim, Bianca Popa, Carina Nastasa si Bianca Ailincai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ