Etapa a patra a Diviziei A1 programeaza un dublu duel bacauano- galatean. In campionatul feminin, voleibalistele Stiintei au parte de o misiune relativ usoara. Sâmbata, de la ora 15.00, studentele vor evolua pe terenul formatiei de pe locul 9, CSU Galati intr-un meci de 2 solist.

“Trebuie sa jucam serios pentru ca daca o vom face, nu cred ca vom intâmpina probleme”, a declarat antrenorul bacauancelor, Florin Grapa, care stie ca o evolutie buna la Galati va permite echipei sale sa-si intre in mâna pentru confruntarea din intermediara de miercuri, de pe teren propriu, cu CSM Târgoviste.

Baietii Stiintei, in schimb, se pregatesc pentru un joc foarte dificil. Chiar daca vor evolua pe teren propriu, studentii pornesc cu sansa a doua in meciul cu Arcada Galati, programat sâmbata, de la ora 17.00, Sala Sporturilor.

PUBLICITATE

“Intâlnim o echipa la care s-au facut investitii mari, dar noi vom incerca sa tinem pasul”, a precizat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care nu va putea conta pe maghiarul Crisztian Csoma, accidentat. In locul principalului realizator al bacauanilor, postul de “universal” va fi preluat, la fel ca si in jocul de acum o saptamâna, de la Ploiesti, de “veteranul” Razvan Purice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ