Niciodată socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă. Acest lucru se întâmplă și pentru Zzip Art, un producător local ce activează în sectorul producție publicitară. Cei de aici și-au modificat planurile și au început să producă viziere atât de necesare în contextul pandemiei de coronavirus. Numai că, din păcate, lucrurile nu stau pe roze.

Explicațiile au venit de la Vasile Olaru, administrator Zzip Art:

„Suntem supărați pentru că am făcut comandă de materie primă și se pare că nu mai există. În aceste condiții nu putem să facem decât 140 de bucăți”.

Materia primă necesară pentru confecționarea vizierelor s-a dat „ca pâinea caldă” la firme din București și Timișoara.

Cei de la Zzip Art au primit foarte multe solicitări pentru viziere, prima comandă venind de la un partener ce activează în domeniul medical.

„Din păcate materialul nu se găsește în toată țara. Încercăm să ne reorientăm și să găsim o variantă să putem fabrica aceste viziere. În funcție de ce materiale găsim, vom produce în continuare”, a precizat Vasile Olaru care a subliniat că cererea este foarte mare dar și că sunt foarte mulți sponsori care vor să susțină această activitate de producție viziere.


PUBLICITATE