Celebra piesa a lui William Shakespeare „Visul unei nopti de vara” (muzica F.M. Bartholdy) a fost pusa cu succes in scena de elevii sectiei de coregrafie a Colegiului National de Arta „George Apostu”, intr-un spectacol de balet care a avut loc sâmbata, 23 aprilie” de la ora 18.00.

A fost un spectacol coregrafic in premiera absoluta la care au participat peste 20 de elevi, in coregrafia si regia lui Calin Hantiu. Asistenta coregrafica a fost asigurata de Simona Baicu iar asistenta tehnica de Quirin Brunhuber.

Spectacolul a fost un real succes, numarul spectatorilor fiind foarte mare (s-a stat si in picioare), iar artistii de pe scena au primit ropote de aplauze si zeci de flori.

„In primul rând, am dedicat acest spectacol Zilei Mondiale a Dansului, care va avea loc pe 29 aprilie. Am demonstrat ca suntem in stadiul in care putem face un spectacol integral de balet la Bacau. Prin acest spectacol ne-am dorit sa-i punem in valoare pe elevii de liceu, de la coregrafie, si de ai pregati pentru scena”, a delarat prof. Simona Baicu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ