Primul meci oficial, prima victorie pentru Sport Clubul pregtit de Viorel Tanase. Echipa bacauana s-a calificat in faza a V-a a Cupei României, gratie victoriei obtinute marti, cu 2-1, pe terenul divizionarei C Kosarom Pascani, prin golurile marcate de Luncanu si B. Ungureanu.

Antrenorul SC-ului s-a declarat multumit de calificare (“ne-am atins obiectivul”), dar nu si de jocul echipei sale: “Alternam momentele de joc bun, cu cele in care suntem lipsiti de concentrare. Acest gen de fluctuatii nu dau deloc siguranta si ar fi indicat sa le evitam”.

Analiza video

Viorel Tanase si-a bagat elevii in sedinta dupa meciul de la Pascani. Deocamdata, la propriu. Ieri, tehnicianul a facut o analiza verbala a partidei de Cupa, pentru ca ziua de azi sa fie rezervata studiului video.

PUBLICITATE

“Jucatorii vor vedea ce au facut bun, ce au gresit si unde mai avem de lucru. Repet, evolutia echipei nu m-a convins in totalitate, insa am convingerea ca vom remedia aceste deficiente, in special cele cauzate de superficialitate. Sincer, dupa jocurile foarte bune cu Debrecen si Olimpia, ma asteptam la un plus de constanta”, a precizat antrenorul bacauan.

Au scapat de M’Bella si Palimaru

Tase a renuntat la ultimul meci-test, cu Dunarea Galati, pentru a evita accidentarile inaintea debutului de campionat. Menajati la Pascani, Oltean, Majer si Claudiu Tudor sunt refacuti in totalitate si se poate conta pe ei contra Clinceniului, in jocul programat pe stadionul “Aerostar”, pe 7 septembrie, in prima etapa a Ligii a ll-a.

Mai mult, bacauanii au scapat si de doi adversari de la FC Clinceni, mijlocasul M’Bella si golgheterul Palimaru. Eliminati in partida de Cupa câstigata cu 3-2 impotriva concitadinei Inter Clinceni, cei doi nu vor avea drept de joc in partida de campionat cu Sport Clubul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ