Curtea de Apel Bacau a admis, astazi, contestatia depusa de afaceristul Viorel Rusu împotriva deciziei Tribunalului prin care s-a prelungit arestul la domiciliu. Instanta a respins propunerea Parchetului de pe lânga Curtea de Apel de prelungire a masurii preventive pentru Viorel Rusu.

Decizia este definitiva, ceea ce inseamna ca din 5 martie, când expira masura, omul de afaceri va fi liber, fara control judiciar.

Rusu este cercetat pentru mai multe infractiuni de participatie improprie la abuz în serviciu, spalare de bani si fals în declaratii. Afaceristul a fost retinut de procurori, la inceputul lunii trecute, iar ancheta ar viza instrainarea unor apartamente de serviciu, dintr-un bloc de pe Bulevardul Unirii, ce erau destinate angajatilor Ministerului Afacerilor Interne.

PUBLICITATE

Prejudiciul produs bugetului de stat ar fi de 468.960,6 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ