Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române, în vederea ocupării celor 400 de locuri disponibile în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 200 locuri, din care 155 l.G.J.R.( 4 locuri romi și 2 locuri minorități), 25 S.I.E. și 20 S.P.P.;

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 200 de locuri, din care 175 I.G.J.R. (4 locuri rromi și 2 locuri minorități) și 25 S.I.E.

Tinerii care au intre 18 și 27 de ani și doresc o carieră militară, sunt aşteptați pentru înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie, la sediul instituției noastre situat pe str. Constantin Musat, nr 4, municipiul Bacău, de luni până vineri, între orele 09.00-14.00 .

Important: Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii suplimentare privind condiţiile de participare, documentele dosarelor de concurs și desfăşurarea examenelor se pot obține accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău www. jandarmeriabacau.ro – carieră, pagina de facebook a unității, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BACAU sau la telefon 0234.543131– interior 24535/24537.

Mult succes tuturor candidaților!PUBLICITATE