“Gala Învăţământului Băcăuan”, va avea loc vineri, 07 noiembrie 2014, ora 15.00, la Teatrul de Vară ”Radu Beligan”.

Circa 500 de elevi, studenţi, profesori, consilieri educativi și directori vor fi premiaţi pentru rezultatele excepționale obţinute în anul şcolar 2013-2014.

Pentru ca legislatia s-a schimbat, municipalitatea nu mai poate acorda premii profesorilor, insa Executivul local a apelat la sponsori. Au răspuns apelului municipalității companiile Aerostar, A.E. Electronics, Agricola Internațional, Dedeman, Electric Plus, Elmet, Metalbac&Farbe, Pambac, S.C.C., Simba și Asociația ”Betania”.

PUBLICITATE

“Mulțumesc mediului de afaceri băcăuan pentru implicarea in acest proiect caretrebuie să aibă continuitate. Sunt bucuros că am reușit în acest fel să găsim soluții pentru a recompensa efortul profesorilor băcăuani, și vreau să-i asigur de întregul sprijin al administrației locale”.
Vasile Tescaru, viceprimarul municipiului Bacău

Fondul total de premiere la ediția din acest an a Galei este de 237.500 lei, din care 113.305 lei reprezintă sumele obținute din sponsorizări, destinate profesorilor.

Premiile la ediția din acest an se vor acorda:

– Elevilor şi profesorilor îndrumători care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiadele şi concursurile naţionale şi internaţionale;

– Elevilor absolvenţi ai clasei a VIII-a care au terminat anul şcolar
2013-2014 cu media generală 10 (zece);

– Elevilor absolvenţi ai clasei a XII-a care au obţinut media generală 10 (zece) la bacalaureat, în sesiunea iulie 2014;

– Celor mai buni elevi în anul şcolar 2013-2014 din fiecare liceu/colegiu din municipiul Bacău;

– Directorilor şcoli gimnaziale, licee, colegii din municipiul Bacău, care s-au evidenţiat în managementul educaţional şi dezvoltare instituţională în anul şcolar 2013-2014;

– Cadrele didactice din învăţământul preşcolar, profesorilor de şcoli gimnaziale, licee şi colegii din municipiul Bacău, care au obţinut cele mai bune rezultate în promovarea proiectelor şi parteneriatelor educaţionale în folosul comunităţii băcăuane în anul şcolar 2013-2014;

– Celor mai buni studenţi în anul universitar 2013-2014 de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi Universitatea „George Bacovia” din Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Felicitări celor nominalizați! Este meritul lor și consider ca trebuie susținuți copiii și tinerii cu potențial și voință de învățare! Ei sunt viitorul! Trebuie să investim în educație! Nu înțeleg de ce unii indivizi au impresia că a munci se rezumă doar la munca fizică. Munca fizică se poate face de oricine…însă cea intelectuală…mă îndoiesc! Nu toată lumea este capabilă de a face performanță școlară așa ca acesta reprezintă un atu!

LĂSAȚI UN MESAJ