Vremea se va schimba incepând de joi, 11 august, când in Moldova vor fi doua anotimpuri. Partea de sud si centrul vor fi caracterizate pâna la amiaza de o vreme deosebit de calda, cu temperaturi in zona Bacaului de pâna la 35 de grade, iar nordul de un regim blând, cu valori termice ce nu vor depăși 22…24°C.

Schimbul de mase de aer ce este anticipat pentru ziua de joi se va solda si cu manifestari severe ale vremii, caracterizate prin ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, caderi de grindina si intensificari ale vântului. Cele mai expuse regiuni la astfel de fenomene vor fi cele din centrul Moldovei, inclusiv Bacaul.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, vineri se va raci accentuat si vor fi maxime de 23 de grade, iar ploile si furtunile vor continua. Sâmbata vremea incepe sa se imbuneze.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ