Luxoasa vilă din Miami unde a trăit creatorul italian Gianni Versace – și în care a fost asasinat în 1997- a fost vândută la licitație, marți, cu 41,5 milioane de dolari, grupului imobiliar VM South Beach LLC, transmite AFP.

‘Este o afacere bună și suntem mulțumiți’, a declarat Lamar Fisher, un responsabil al casei de licitație Fisher Auctions. Potrivit AFP, la licitație s-au prezentat trei ofertanți : VM South Beach LLC, fiul magnatului imobiliar Donald Trump, Eric, și Glenn Straub, care deține între altele Palm Beach Polo & Country Club.

Prețul de plecare pentru ‘Casa Casuarina’, o vilă din anii 30, având 10 camere și două terase, din care una dă spre plajă, a fost de 25 de milioane de dolari.

Gianni Versace a cumpărat această vilă în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Cinci ani mai târziu, designerul a fost asasinat în această vilă de ucigașul în serie Andrew Cunanan.

În ultimii ani, casa a fost transformată în hotel, dar, din cauza problemelor financiare, proprietarii săi au decis să o scoată la vânzare.AGERPRES