La o săptămână după ce a participat la Cupa Pro Sport cu grupa de vârstă 2008, Viitorul Bacău a luat din nou drumul Focșaniului. De data aceasta, cu copiii născuți în 2009. Aflați la cel de-al doilea turneu din carieră, puștii antrenați de Giani Căpușă și-au adjudecat „campionatul de bronz” al Cupei Pro Sport.

Învinsă în grupa de calificare pentru „campionatul de argint” cu 5-4 de Dacia Unirea Brăila și cu 3-1 de Oțelul Galați, Viitorul și-a continuat participarea în „campionatul de bronz” unde a trecut cu 1-0 de AS Play Bacău și cu 2-1, după executarea loviturilor de departajare (3-3 la finalul timpului regulemantar) de CSM Râmnicu-Sărat.

„Sunt mulțumit de comportamentul copiilor. Evident, mai e mult de muncă, dar suntem pe drumul cel bun”, a declarat antrenorul Giani Căpușă, care a utilizat lotul: Matei Ancuța, Teodor Dănilă, Rareș Pătrățanu, Denis Anasie, Dragoș Radu, Andrei Gaciu, Eduard Husaru, Alin Răucă, Darius Fânaru și Yusuf Sayn.

Doi dintre componenții Viitorului și-au adjudecat și premii individuale: Rareș Pătrățanu, cel mai bun fundaș al „campionatului de bronz” și Andrei Gaciu, cel mai bun jucător.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ