Viitorul Bacău, pe podium

0

Grupa 2008 a Viitorului Bacău a participat, recent, la Cupa „Pro Sport” de la Focșani. După șase partide disputate în două zile, formația antrenată de de Giani Căpușă s-a clasat pe locul 3 în „campionatul de argint”.

„Competiția a avut un sistem de desfășurare inedit. Porneai dintr-un așa-zis campionat de bronz și, în funcție de rezultatele obținute puteai accede apoi, pe rând, în campionatul de argint și, respetiv în cel de aur”, a explicat Giani Căpușă, care s-a declarat foarte mulțumit de nivelul turneului: „Pe lângă sistemul de desfășurare foarte ingenios, «Cupa Pro Sport» s-a impus prin organizare și prin calitatea echipelor participante”.

Repartizată într-o grupă de trei, Viitorul a obținut locul 2, calificându-se în campionatul de argint după 1-1 cu Real Cadet București și 3-4 cu CSMS Iași. Învinsă la „baraj” cu 6-3 de Pro Sport Focșani, gruparea băcăuană a trecut cu 1-0 de Viitorul Bârlad, cedând ulterior cu 9-5 în fața aceleiași Pro Sport Focșani.

PUBLICITATE

Matei Ancuța (Viitorul Bacău) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, lotul antrenat de Giani Căpușă fiind completat cu Mario Gal, Răzvan Luncanu, Rareș Coteață, Alexandru Macrea, Radu Vasiliu, Tudorel Căruntu, Andrei Anchidin, Matei Blezniuc și Florin Bercea.

În acest weekend, Viitorul va reveni la Focșani, cu grupa de vârstă 2009.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ