Doua competitii, o multime de aprecieri. Pentru Viitorul Bacau, finalul lui 2015 a fost unul cât se poate de fast. Gruparea condusa de Giani Capusa a participat la Cupa “Mos Craciun” de la Suceava si la Cupa “Viva Activ” de la Buhusi, remarcându-se la ambele competitii. “Au fost doua turnee foarte reusite atât din punct de vedere al rezultatelor, cât si al jocului. Faptul ca, pe lânga reusitele la nivel de echipa, ne-am adjudecat si premii individuale spune mult despre progresul inregistrat de copiii de la Viitorul”, a declarat antrenorul Giani Capusa.

La Cupa “Mos Craciun” de la Suceava, grupa de vârsta 2007 a Viitorului a luat medalia de argint. Dupa un parcurs fara infrângere in grupe (1-1 cu LPS Piatra Neamt, 1-0 cu Juniorul Botosani si 2-2 cu Vatra Dornei), bacauanii au trecut cu 2-0 in semifinale de Juniorul Suceava, inainte de a ceda in finala mare cu 2-5 in fata Academiei Buiucani din Republica Moldova. Pe lânga argintul obtinut de echipa in formula Denis Cechea, Razvan Tataru, Serban Scutaru, Matei Popa, Alex Macrea, Andrei Abrudan si Mihnea Docan, Viitorul a cunoscut si satisfactia ca unul dintre componentii sai de baza, Alex Macrea sa fie desemnat jucatorul turneului. Un parcurs bun a inregistrat la Cupa “Mos Craciun” si grupa 2006, care a ocupat locul 5, dupa ce a invins cu 3-0 pe Didi Iasi, in meciurile pentru locurile 5-6. La acest nivel de vârsta, Giani Capusa a utilizat urmatorul lot de jucatori: Razvan Istrate, Robert Condurache, Vladut Chilianu, Razvan Lazar, Antonel Fodor, Vlad Taga, Alex Buculei, Radu Paraschiv, Luca Intuneric, Stefan Isciuc.

La Cupa “Viva Activ” de la Buhusi, ambele echipe cu care s-a prezentat Viitorul au intrat in careul de asi al competitiei. Astfel, la 2005-2006, bacauanii ocupat locul 3, dupa ce in finala mica i-au invins-o cu 3-1pe concitadinii de la Sportingul, de care trecusera si in grupa cu 1-0. Antonel Fodor a fost desemnat cel mai tehnic jucator al turneului, alaturi de el urcând pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere colegii sai de echipa Denis Cechea, Robert Condurache, Razvan Lazar, Luca Intuneric, Noris Dervis, Alex Buculei si Radu Paraschiv.

PUBLICITATE

In fine, grupa 2003-2004 a ocupat locul 4, cedând in fata Sportingului cu 3-4, dupa ce in grupe câstigase fara gol primit: 9-0 cu AS Margineni si 2-0 cu Nicolae Balcescu. La 2003-2004, Viitorul Bacau a rulat urmatorul efectiv: Razvan Caruntu, Vasile Toc, Stefan Oana, Daniel Tâmpu, Denis Capusa, Andrei Ganea, Andrei Gava, Cosmin Ciofu, Stefan Denes si Vladut Constantinescu. Si la acest nivel de vârsta, Viitorul a avut un jucator distins cu un premiu individual, Gava fiind declarat golgheterul turneului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ