foto: Ionut Cristian Florea

Un taxi care a incercat sa intoarca pe Calea Marasesti, in zona Orizont, din Bacau, a provocat un accident rutier in aceasta seara, dupa ce a fost acrosat de o Dacie. Circulatia in zona a fost grav afectata timp de zeci de minute.

VIDEO: Madalin Ghioc

foto: Gabriel Patraşcu
foto: Gabriel Patraşcu
Foto: Stefan Bogdanel‎
Foto: Stefan Bogdanel‎
PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Ce logica de rahat aveți. ..Și Anonimus ..Și
    Ina..Dacă sunteți intr-un taxi care întoarce pe linia continua,va omoară mamele…copii…Ce mai comentați retardatilor????

  2. Taximetristii sunt un pericol public, nesimtirea majoritatii e fenomenala, merga ca pe tarla, iti ies in fata, nu semnalizeaza, intorc tot timpul pe linia continua, nu acorda prioritate. Daca ar fi sa fie sanctionati dupa cate reguli incarca pentru ca asa vrea el intr-o saptamana ar ramane orasul fara taximetristi. De ce sa respecte ei regulile ca ceilalti fraieri din trafic, doar el pui de Schumacher.

  3. Mergeti pe jos sau cu masinile voastre decat sa va urcati in taxiuri conduse de niste nenorociti care nu au niciun respect pentru viata sau integritatea voastra corporala. Acesti derbedei care conduc taxiuri nu respecta normele rutiere, iar daca va aflati intr-un taxi riscati sa fiti mutilati, schiloditi sau omorati. Dupa ce am vazut ce s-a intamplat in cazul accidentului se la Orizont, de vineri seara, cand victima, o tanara pasagera in taxi, a fost taiata foarte tare pe fata, va spun sa va ganditi de multe ori inainte de a urca intr-un taxi.

LĂSAȚI UN MESAJ