Punerea in functiune a semafoarelor cu buton in intersectia de la Colegiul Economic, din Bacau, i-a luat pe nepregatite atat pe pietoni cat si pe soferi.

In lipsa unui anunt oficial si a unei atentionari absolut necesare avand in vedere ca in zona semafoarele au fost oprite un an de zile, multi pietoni au trecut pe rosu, convinsi fiind ca sunt pe o zebra, deci au prioritate si masinile trebuie sa se opreasca.

In acelasi timp, multi soferi nu au fost atenti la semafoare si au fortat trecerea in ciuda faptului ca aveau rosu.

Semafoarele sunt reglate in asa fel incat sa fie aproape mereu pe “verde” pentru masini. Cine doreste sa traverseze strada, trebuie sa apese pe butonul de la baza semaforului si sa astepte cateva secunde pana cand se va schimba culoarea semaforului. Chiar daca nu este apasat butonul, odata la circa patru minute, semaforul isi va schimba automat culoarea in “verde” pentru pietoni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ