Miercuri dupa-amiaza, la Biroul Electoral Judetean a avut loc tragerea la sorti a presedintilor sectiilor de vot si a loctiitorilor acestora.

Procedura a fost, in premiera, exclusiv online, in functie de apropierea adreselor de domiciliu cu adresa sectiei de votare. Cu alte cuvinte, presedintii au fost repartizati cel mai aproape de casa. Urmatorul criteriu a fost cel al studiilor, primii selectati fiind cei cu studii superioare juridice, apoi cei cu studii superioare, urmati de cei cu invatamânt general obligatoriu.

Lista completa a presedintilor va fi publicata pe site-ul Prefecturii Bacau si al Autoritatii Electorale, dupa semnarea proceselor verbale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ