La data de 28 decembrie a.c., polițiștii rutieri din județul Bacău au acționat în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicate toate categoriile de participanți la traficul rutier.

Activitățile i-au avut în vedere atât pe conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversare neregulamentară, cât și pietonii care nu respectă normele rutiere, dar și pe conducătorii auto care condus cu viteză excesivă sau sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii polițiștii au constatat 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere și au constatat alte 177 de abateri pentru care au aplicat tot atâtea sancțiuni contravenționale.

PUBLICITATE

Dintre acestea 76 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, 4 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversare regulamentară, 8 sancțiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversarea neregulamentară a drumurilor publice, iar restul conducătorilor auto, pentru alte abateri de la normele rutiere.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale applicate de polițiști este de aproximativ 39 000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere, două pentru conducere sub influența alcoolului și două pentru viteză excesivă și au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. RUSINE!!! Niste japcari si cei din strada si cei care ii ordona din birouri.La noi politia are rol doar de organ constatator nu si preventiv ca in alte state democrate si dezvoltate.Stiu sa stea la drumul mare doar doar isi vor umple bugetele personale si sau ministeriale.Un cancer care ar trebui cauterizat dupa care o reforma structurala pornita de jos in sus dupa chipul si asemanarea altor politii din statele UE.

LĂSAȚI UN MESAJ