VIDEO: Percheziții la hoții de lemne

0

Polițiștii băcăuani au efectuat 28 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de tăiere ilegală și furt de arbori. S-au confiscat peste 170 m.c. de material lemnos şi 5 motofierăstraie.

La data de 7 iulie a.c. polițiștii din Bacău au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. În baza mandatelor emise de Judecătoria Bacău, au efectuat 28 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane, cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani, din comuna Răcăciuni, bănuite de săvârșirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

În urma acţiunii, polițiștii au găsit 157,55 m.c. de lemn foc, 19,13 m.c. de lemn rotund răşinoase, 5 motofierăstraie şi au pus în executare 16 mandate de aducere.

PUBLICITATE

Materialul lemnos şi bunurile identificate au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, administrarea întregului probatoriu şi tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ