Tot mai dese sunt cazurile in care soferii lovesc masinile parcate si pleaca, apoi, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Un astfel de caz s-a intamplat, recent, in parcarea unui supermarket din Bacau iar vinovatul nu a contactat proprietarul masinii pe care o lovise decat dupa ce acesta a obtinut inregistrarea incidentului si a postat-o pe facebook.

Filmul acțiunii

Posted by Catalin Stoian on Saturday, September 3, 2016


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Eu l-as lasa fara carnet vreun an, cinci asa…
    Banui ca avea o urgenta de n-a putut sa-si lase numarul de telefon la masina accidentata. Poate i se topea inghetata. Cine stie…. 🙂

  2. pagubitul stie el cum si de ce a obtinut flmarea de la supermarket, pentru ca altii ca el care au facut acelasi tip de solicitare au primit un raspuns gen: nu mai avem inregistrarea. acelasi raspuns l-a primit si Politia Rutiera. deci, norocul pagubitului in acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ