Bacauanul Narcis Iustin Ianau, finalist in competitia Romanii au talent, a lansat, in aceasta dupa-amiaza, un nou videoclip. Narcis apare in videoclip impreuna cu prietena sa, Madalina.

Narcis interpreteaza o veche piesa folk, “Noapte la mare, noapte la munte”. “Am azuit piesa in noaptea de Revelion si mi-a placut foarte mult. Mi-a ramas in cap si am facut tot posibilul sa o cânt si eu” – ne-a declarat Narcis. El spune ca, desi a abordat o piesa folk, nu se indeparteaza de muzica clasica. “Mai cânt si alte genuri, nu numai opera” – spune el.

PUBLICITATE

Clipul a fost filmat pe Valea Uzului si lânga Bacau. “A fost foarte greu sa gasim un loc frumos si curat, insa, pna la urma cred ca am gasit peisajul perfect” – marturiseste tânarul.

“Am avut foarte multe emotii pentru ca nu prea stiu sa joc in fata camerei si a fost mai dificil. Sper ca m-am descurcat cât de cât, atât eu cât si Madana. Am tras foarte multe duble, insa am facut clipul in timp foarte scurt”.

Narcis spune ca in timpul filmarilor a fost asaltat de hoarde intregi de tântari si ca ia fost teama tot timpul ca ploaia ii va strica filmarile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ