O femeie intrata sa se inchine intr-o biserica din Bacau a ramas fara poseta lasata pe o strana. Aceasta a fost furata de o alta femeie iar toata intamplarea a fost inregistrata de camerele de supraveghere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Majoritatea suntem de acord cu lemnul si spatiile mici, mai putin cu semnificatia masonica a ceea ce se afla la 2 m sub pamant. Lese este exemplul unui roman obisnuit, dus de nas si pacalit prin omisiune, pentru a fi impotriva unei Catedrale a Neamului, echivalentul unei Notre-Dame, care, din cate stiu, e din lemn si in spatii mici. Noi nu am avut timp de catedrale si palate, aparand de turci, tatari si alte neamuri expansive/expandate, Europa. Intre timp, Europa si-a pierdut din directie, fiind si ea capusata da interese corporatiste si “iluminate”. Insamantarea discordiei, a samantei raului in general, nu corespund(e) spiritualitatii poporului roman. Experimentele la care sunt supuse popoarele nu vin bine si poporului roman. Imperii sau popoare expandate au ce da cetatenilor lor pentru a-i adormi si a nu avea pretentii la conducerea reala politica. Cei ca noi, primiti pentru a fi piata de desfacere si experimente (cum s-a vrut si se va mai dori a fi cel cu cipurile, aprobat de Base si Daniel), nu vom fi “o tara ca afara” niciodata sub tutela ruseasca, americana, germana sau masonica, in general. Ar insemna sa le facem concurenta, culmea, celor care ne conduc intr-un mod subtil uneori sau vizibil, ca acum. Discordia religioasa e cea care a rezolvat ieftin (cateva milioane de dolari) Jugoslavia. Baietii merg si pe repetarea unor experimente reusite (Revolutia ’89 – Euromaidan). Am dorit foarte mult “intrarea”in Europa, dar nu intr-o Europa FALSA si capusata, dupa modelul masonic american (a se vedea formarea peste noapte a PDL si, idem, a PNL de acum), ca pas urmator spre “globalizare” (spre introducerea sistemului de control si influentare, pe etape, pentru subordonarea omenirii). Chiar daca nu accept unele practici si dogme religioase (Isus, la camasa sa, nu avea buzunare; nu stiu nici firma care a facut camasa), nu pot sa musc momeala de “2 lei” aruncata de cei care au dus de zeci de ori suma “lui Irimescu” IN AFARA si sunt “sfinti”. Dar cu “lumina” intunecata.

LĂSAȚI UN MESAJ