Localitatea Barnesti din comuna Parjol a ramas izolata dupa inundatii. Doi voluntari au cumparat alimente si clor pentru dezinfectarea fantanilor, insa sumele de care dispun nu sunt suficiente si fac apel pentru donatii.

“Am fost azi cu apa, alimente, si pastile de cloramina pentru dezinfectia apei din fantani in Barnesti. Situatia este critica” – scrie Ovidiu Lupascu pe Facebook. Va rog sa donati sau sa ajutati fiecare cum puteti. Impreuna cu un voluntar din Zemes am luat alimente de 100 de euro, dar abia am “zgariat” suprafata problemei Daca vizualizati acest clip, donati va rog cate un leu. Nu ar strica. Aici nu ajunge nimeni, drumul fiind impracticabil. Nici macar masina cu paine nu ajunge. Va rog distribuiti, poate macar asa se ia atitudine.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ