Deloc diferita de peisajul ultimilor ani, sedinta de vineri a consilierilor nu a fost lipsita de haz. Suparati pe faptul ca nu sunt parte din nici o comisie care va analiza dosarele depuse pentru finantare pe Legea 350, consilierii din opozitie au cerut si au primit si ei niste functii.

Pentru a perfecta insa legal acest aspect, consilierii au facut o pauza de câteva minute pentru ca proiectul de hotarâre sa fie redactat corect. A fost prilej pentru unii consilieri sa paraseasca sedinta inainte de a se incheia, pentru altii de a spune bancuri, cert este ca anuntul ca sedinta s-a incheiat a fost primit in picioare de alesii locali gata imbracati si grabiti sa ajunga acasa sau la business-urile lor.

In ultimii ani, in consiliu a functionat bine masinaria de vot, astfel ca mai toate proiectele agreate de majoritatea penelista au trecut fara probleme. Opozitia a inceput sa functioneze recent, dar fara mari sanse sa intoarca, de exemplu, proiecte de alocare a unor sume mari de bani pe proiecte controversate. Totodata, ca o premiera negativa, in luna noiembrie 2015, nu s-a tinut sedinta ordinara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. ne sfideaza si isi vad de propriile afaceri in timpul programului si platiti de noi acesti trantori din c local bacau.Rusine sa le fie, dar ei nu stiu ce e asta!

LĂSAȚI UN MESAJ