Un tanar politist bacauan si-a cerut, ieri, iubita de sotie intr-un mod inedit, chiar pe strada in centrul orasului:

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Cum este posibil sa folosească mașina instituției pentru a-si cere iubita de nevasta?Daca ai nevoie de mașina Poliției nu intervin invocând lipsa mașinilor de intervenție.CE PĂRERE ARE COMANDANTUL?masina instituției trebuie sa fie folosită strict in interes de serviciu.

  2. Ce zic șefii?In timpul programului muncești căci pentru asta ești plătit.Declarațiile de dragoste se fac in afara orelor de program si nu folosind mașina instituției.As dori ca Poliția sa se implice in problemele cetățeanului tot atât de serios.Siguranta noastră este amenințată iar polițiști au program de bătut mingea,de stat de vorba cu orele in mijlocul drumului.Locuiesc pe str Carpați si văd polițiștii cum fac dezbateri cu orele in Piața Sud. In loc sa fie pe teren ei stau la taclale. Rușinos domnilor respectați cetățeni i căci pe baza voastră ne omoară hotii

LĂSAȚI UN MESAJ