Intamplare intr-unul din magazinele Nevila: o cuparatoare isi uita telefonul la casa de marcat. Telefonul este vazut de urmatoarea clienta care, dupa ce se uita sa se asigure ca nu o vede nimeni, isi pune produsele peste el si, apoi, il ia.

O doamnă respectabilă şi-a asortat garderoba cu telefonul altei doamne… Sau poate l-a luat din greșeală …

PUBLICITATE

Posted by Supermarket Nevila on Friday, November 20, 2015


loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

    • Ai dreptate, la asta m-am gandit si eu. Cu ajutorul camerelor trebuie identificata si judecata pentru furt calificat. Eventual si o condamnare cu suspendare, sau cu executare daca nu se afla la prima abatere.

  1. daca era educata si cu frica de Dumnezeu, il dadea casierei, ca poate pagubasa se intorcea sa si-l recupereze.Mi-e scarba de asemenea oameni, care de fapt nu sunt oameni, deci nici ONESTI NU SUNT. Va pierde mai mult altadata, ca femeia aceea poate plange dupa telefon si poate nu mai are bani de altul.

  2. oameni buni traim in rominia eu nu vad nimic iesit din comun ii ceva normal sa iti revendici un lucru care nu ii al tau asta ii rominul in general daca nu pune mina nu se simte romin ce ii asa de greu

LĂSAȚI UN MESAJ