Un tanar din Bacau a fost surprins de camerele video instalate intr-un magazin in timp ce a luat un telefon mobil iPhone 5.

Incidentul s-a petrecut sambata, in Bacania LORY, din zona Nord.

PUBLICITATE

Acest individ a sustras sambata în jurul orei 16 un telefon mobil iPhone 5s din magazin. Va rugam dacă îl recunoașteți sa anunțați politia sau personalul din magazin. Va multumim!

Posted by Bacania LORY on Sunday, June 12, 2016

Multumim tuturor, cu ajutorul vostru am aflat numele hotului care a furat sambata un telefon iPhone 5s din magazinul Bacania LORY, el se numeste Huiban Cristinel, are 29 de ani si a mai fost surprins miercuri seara furand din magazinul LORY orizont, iar joi a fost prins intr-un alt magazin din oras furand. Asteptam sa vedem ce "masuri" vor lua cei de la politie.

Posted by Bacania LORY on Monday, June 13, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ