VIDEO: Cum se construiește o casă în cinci zile

1

Peste 820 de voluntari unici s-au aflat saptamana trecuta pe santierul Habitat for Humanity Romania din Bacau si au lucrat la ridicarea celor 36 de locuinte, impreuna cu familiile care se vor muta in acestea, incepand cu anul viitor. Intre voluntari se afla sportivi olimpici, angajati ai companiilor partenere, studenti sau persoane care si-au luat concediu 5 zile pentru a da o mana de ajutor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Santierul ala e de 5 luni si voi “ridicati”o casa in 5 zile.
    Nu stiu cine sunt beneficiarii dar cu siguranta cei care muncesc la acele casa sunt prea prostanaci sa observe niste lucrururi:
    1. Cum sa muncesti pentru casa altuia cand la prorpria casa nu termini niciodata treaba(realitate)
    2. Cum sa muncesti pe gratis sa construiesti o casa a caror beneficiari stau cu mana in fund, nici n-au vazut santierul. Adica aia care au primit deja casa in zona izvoare stateau la bere in timp ce “oamenii societatii” spargeau pietre sa le puna fundurile la caldura.
    Succes in continuare. Din pacate, si eu am fost pe acel santier. Cand doua lucruri nu se leaga inseamna ca esti luat de prost.

LĂSAȚI UN MESAJ