18 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareVIDEO: Cum a fost coborât un lucrător care a decedat la Salina...

VIDEO: Cum a fost coborât un lucrător care a decedat la Salina Prahova

Formația Salvamont Cheia din Prahova a fost solicitată pentru o intervenție mai puțin obișnuită în Salina Slănic, unde un lucrător a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Situația a devenit critică din cauza dificultăților de evacuare, accesul către partea superioară a salinei fiind posibil doar printr-o scară extrem de îngustă.

Confruntându-se cu lipsa altor opțiuni de evacuare, echipa Salvamont a luat decizia de a lansa victima, care era pe o targă UT-2000, de la o înălțime de peste 70 de metri. Această operațiune dificilă și riscantă a necesitat o abordare meticuloasă și o coordonare precisă pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor implicate.

Intervenția Salvamont Cheia în Salina Slănic demonstrează încă o dată profesionalismul și capacitatea de adaptare a echipei în situații extreme. Eforturile lor au fost cruciale în gestionarea unei situații delicate și în oferirea sprijinului necesar pentru evacuarea victimei.

Autoritățile locale și reprezentanții Salvamont Prahova au subliniat importanța pregătirii și dotării corespunzătoare a echipelor de intervenție, precum și necesitatea unei colaborări strânse între diferitele agenții implicate în situații de urgență.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri