13 aprilie 2024
ActualitateVIDEO: Asfaltări pe șantierul Autostrăzii A7

VIDEO: Asfaltări pe șantierul Autostrăzii A7

Imagini de pe șantierul Autostrăzii A7 Buzău – Focșani, Lot 4 Mândrești-Munteni – Focșani-Nord, din zona km 77+500, Petrești, județul Vrancea, unde echipele de muncitori depun eforturi remarcabile în procesul de așternere a mixturilor asfaltice.

Antreprenorul responsabil de această secțiune este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, care a semnat contractul pe data de 6 septembrie 2022. Lotul 4 are o lungime de 10,94 km, iar durata estimată de execuție este de 20 de luni.

Valoarea contractului este impresionantă, ajungând la suma de 763.720.833,05 lei, fără TVA. Finanțarea acestui proiect de amploare vine din surse europene nerambursabile, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).Autostrada A7 este un proiect esențial pentru conectarea eficientă a regiunilor și facilitarea transportului rutier între Buzău și Focșani. Realizarea acestui lot reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea infrastructurii rutiere din România și oferă speranțe că șoferii vor beneficia în curând de un traseu modern și sigur între cele două orașe.

 

Sursă imagini: DRDP Iași

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri