Noul an a fost intampinat si in Bacau cu un foc de artificii.

Artificiile din centrul Bacaului – Revelion 2016

Posted by Desteptarea de Bacau on Thursday, December 31, 2015


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. DEZAMAGITOR. cineva si-a batut joc de miile de bacauani veniti sa vada focul de artificii, indurand gerul de afara, din pacate asta e oglinda unui oras condus de un ….. , aflat intr-un balci continuu, cu candidati care dau cate un fas si vai ce buni suntem noi pt a fi primar. viitorul suna bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 2. Dragi Bacaoani,
  Am asistat la un spectacol Jalnic;dar ce m-a surprins neplacut{total neplacut}
  Am fost ingraditi cu benzi Rosii,de jur imprejur,iar politisti si Mascati cu armele la piept,,fara numar adica multi,parca eram in razboi civil sau ne atacau Teroristii??!!
  Si aceasta pentru ce::>>niste formatii Anonime,si cantareti de BAR{de 2 bani jumate},imi pare rau de Andreea Banica,si Alex Velea dar nu sant pentru Noaptea de Revelion,nu au un program pentru asa ceva,Cine i-a angajat s-au orientat foarte Rau,dar probabil au platit mai putin.
  Sper ca pe viitor o sa se organizeze ceva mai bun si intr-un spatiu Acoperit,caci Nu erau conditii prielnice

  i

 3. Fanica hai sa invatam sa scriem: Orasul e Bacau nu Bacao, deci locuitorii din Bacau sunt BACAUANI NU BACAOANI. Trebuia sa stati acasa. Nu-l iubesc pe Stavarache, dar 6 minute sunt mai mult decat suficiente pentru Bacau. Carcotasilor, anul viitor sa va duceti la Paris.

 4. eu nu am fost pentru ca a fost prea frig dar pe filmarile care le-am vazut focul de artificii a tinut 10 minute si a fost si pe muzica. Imi pare rau ca nu am venit ca mi-a placut ce am vazut. Iar voi carcotasilor mutati-va in Dubai caci nici acolo nu o sa va fie pe plac spectacolul. La Multi Ani Desteptarea!

LĂSAȚI UN MESAJ