68 de plase monofilament, în lungime totală de peste 7 kilometri, au fost confiscate de polițiști, în urma efectuării a 11 percheziții în comuna Gioseni. 10 persoane au fost conduse la sediul unităților de poliție pentru cercetări.

La data de 27 mai a.c., peste 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, au efectuat 11 percheziții, în comuna Gioseni, în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a pescuitului ilegal și comerțului ilicit cu produse piscicole.

Polițiștii au constatat în flagrant delict 10 de infracțiuni de deținere de plase monofilament și unelte de pescuit neautorizate.

PUBLICITATE

În urma efectuării celor 11 percheziții domiciliare au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 68 de plase monofilament în lungime totală de 7560 metri și alte obiecte folosite în vederea pescuitului ilegal, în valoare totală de 38 128 de lei.

La sediul unităților de poliție au fost conduse în vederea cercetărilor 10 persoane, bănuite de săvârșirea de infracțiuni prevăzute de O.U.G nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

La acțiune au participat polițiști de ordine publică din cadrul Serviciului Ordine Publică și Poliției Municpiului Bacău, Secțiilor Rurale de Poliție Buhoci, Traian și Răcăciuni, polițiști de investigații criminale și criminaliști, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ