Un licean a ajuns la spital in aceasta seara dupa ce s-a accidentat in timpul unei demonstratii acrobatice pe scena Teatrului de Vara “Radu Beligan”, din Bacau, in cadrul Balului Balurilor.

Catalin Cozma, 17 ani, elev al Colegiului National “Vasile Alecsandri” din Bacau, a ratat aterizarea si s-a lovit la bratul stang. El s-a ridicat de pe podea, insa nu a mai fost in stare sa continue exercitiul si s-a retras in culise.

In vreme ce demonstratia la bara continua pe scena, tanarul sportiv astepta ambulanta chemata de colegii sai, in culise.

PUBLICITATE

Catalin Cozma este membru al trupei The Pack, o trupa de “street workout”. Conform paginii de FaceBook a trupei, “Street workout-ul este un sport bazat pe exerciții statice , dinamice și de forță executate numai cu greutatea corpului”.

Prezentatorii spectacolului au anuntat, ulterior, ca tanarul este in afara oricarui pericol si va primi ajutor de specialitate la Spitalul Judetean de Urgenta.

Balul Balurilor este un spectacol organizat de liceenii din Bacau, spectacol care se doreste a fi o finala a Balurilor Bobocilor din liceele din judet.

“Vreau sa îmi cer scuze tuturor pentru ce s-a întâmplat în aceasta seara, un moment de neatenție și m-am accidentat dar nu ma va opri din a practica acest sport. Nu este grav, ma voi face bine cat se poate de repede . Va mulțumesc tuturor pentru susținere! O seara frumoasa în continuare” – a scris tanarul pe pagina sa de Facebook.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ