Un barbat de 60 de ani a urmarit un mai vechi dusman, acum in varsta de 69 de ani, si l-a imobilizat pe un teren viran, unde l-a tinut mai bine de o ora, dupa care i-a furat haina.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Parincea au stabilit că un bărbat de 60 de ani, din localitate, prin violență, a deposedat un localnic de 69 de ani, de haina pe care o avea asupra sa și în care s-ar fi aflat suma de 460 de lei.

Astfel, la data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, agresorul a acostat partea vătămată și pe fondul unor conflicte mai vechi, a imobilizat-o pentru aproximativ o oră pe un teren viran din localitate și prin violență, a deposedat-o de o haină în care se afla suma de 460 de lei.

PUBLICITATE

Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ