La conferinta de presa, organizata cu ocazia anuntarii rezultatelor finale ale concursului pentru ocuparea postului de manager al Teatrului Municipal “Bacovia, câstigatoare fiind actrita Anca Sigartau, primarul Romeo Stavarache a anuntat ca, in curând, Teatrul de Vara “Radu Beligan” va intra sub jurisdictia Teatrului Municipal.

“Dupa ce se va finaliza receptia finala, ne gândim ca acest obiectiv sa fie integrat in structura Teatrului Bacovia. Acum se poate, pentru ca va intra în proprietatea definitiva a municipiului si cred ca poate fi un pas înainte si pentru organizarea de spectacole, cât si pentru sustinere financiara”, a spus edilul bacauan. Dar surprizele nu se opres aici, tot teatrului, spune Stavarache, ii va fi oferit si Amfiteatrul care se va construi pe Insula de Agrement.

Pentru a rezolva mult discutata problema a fatadei teatrului, o pata neagra pe fata orasului, se intentioneaza supunerea aprobarii Consiliului Local finantarea de catre primarie a lucrarilor de reparatii si modernizare, urmând ca, ulterior, sa se gaseasca o formula de recuperare a banilor de la sociatatea care detine cladirea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Descentralizati, domnule Stavarache, ca doar asta stiti, sa semnati la hotie cu numele altuia. Oricum, cine stie e cu ochii cat cepele pe tot ceea ce faci, Romica. Si cand o sa te duci la fund, o sa tragi si plosnitele dupa tine.

LĂSAȚI UN MESAJ