Ansamblul artistic profesionist „Busuiocul”, condus de maestrul coregraf Petre Vlase, a sustinut, in a treia zi de Pasti, la Sala Ateneu, un spectacol muzical-coregrafic, intitulat sugestiv „Veniti de luati Lumina!”.

Solisti, dansatori, intreaga sala au rostit, impreuna cu preotul – solist Ionut Avram „Hristos a Inviat!” – „Adevarat ca a Inviat!”, Lumina tainica, sfânta, cântarile inchinate Domnului Iisus Hristos fiind lait-motivul primei parti, completat de colindele mai putin cunoscute ale dubasilor, de poeziile interpretate de actorii Daniela Vrânceanu si Bogdan Matei.

Au incântat spectatorii „floricelele” profesoarei Simona Baicu, cu baletul lor gratios, grupurile de fete si baieti ale Ansamblului „Busuiocul”, care au rostit, au interpretat „La cina cea de taina”, „Pe pamânt avem de toate”, „E Ziua Invierii”, „Doamne, suferinta ta”. Partea a doua a emotionantului spectacol a fost o calatorie prin mai multe zone etno-folclorice, cu solistii Miruna Rotaru, Ana Maria Spataru, Tamara Ancutei, Lacramioara Dirlea, Paula Florescu si Georgiana Paduraru, dar si cu extraordinarii dansatori care au ridicat sala in picioare cu „Sârba ofiterilor”, „Calusul”, hore si batute din Moldova, sub conducerea muzicala a lui Mihai Gherghelas.

PUBLICITATE

„A fost un spectacol emotionant, sensibil, care mi-a mers la inima, le multumesc tuturor”, ne-a spus Sevastita Manole, spectatoare. Regia artistica si coregrafia au apartinut maestrului Petre Vlase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ