Pentru primari, cel mai important punct de pe ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului Judetean (CJ) va fi repartizarea banilor alocati de Guvern pentru refacerea drumurilor din localitatile afectate de inundatiile din mai-iunie 2016.

Suma totala care a fost repartizata judetului Bacau este de 912.000 de lei si urmeaza sa fie introdusa in bugetul anual, prin rectificare. Tot marti va fi aprobata si suma destinata sprijinirii copiilor cu cerinte educationale speciale care invata in scolile de masa. Pentru acestia, Bacaul a primit 1.545.000 de lei, care vor intra la capitolul “Sume defalcate din TVA”.

Banii vor fi folositi pentru asigurarea rechizitelor, imbracamintei si incaltamintei si a alocatiei de hrana zilnice. Pe lânga acestea, consilierii vor mai avea pe ordinea zi 15 puncte, intre care transferul unor bunuri, contul de executie bugetara pe trimestrul II si propunerea de neexercitare a dreptului de preemptiune la cumpararea cladirii in care a functionat fosta Scoala Comerciala. Camera de Comert si Industrie Bacau, actualul proprietar, cere pentru imobil 450.000 de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ