Cum să-i mai crezi pe politicieni? Cum, când una spun și alta fac? Ori sunt ei prea isteți, ori noi prea proști. Nu știu, dar mă gândesc că ar fi trebuit să ne învățăm minte, după 30 de ani de când se întâmplă același lucru. Căci, de atâția ani, nu fac decât să-și schimbe scaunele între ei.

Și, românii, parcă ar fi cu mintea paralizată de fantasmagoriile promise și, nu știu cum naiba, scapă ștampila taman pe locul unde nu ar trebui s-ajungă. Să ne aducem aminte la ce spunea Orban, acu’ anu’, când cu ajutorul trădărilor și largul concurs al „serviciilor”, partidul lui a furat, într-o manieră jegoasă, scaunele de sub fundurile altora care, ca fraierii, își vroiau liderul departe de pușcărie.

Zicea omu’ că o să facă scurtă la mână, la câte demisii o să semneze. Se referea, desigur, la „căpușele” de peste tot pe care o să-i dea afară, pe motiv c-au fost angajați de „ciuma roșie”: neveste, fii și fiice, veri, cumetri, amante și mai știu eu cine. Problema e că în locul lor au ajuns tot… niște neveste, fii și fiice, veri, cumetri, amante și mai știu eu cine. Păi, ce-ai făcut, Bobiță? N-a fost vorba că n-o să repeți greșelile dușmanilor? Căci cu asta i-ați cucerit pe (tot mai) puținii români care merg la vot! Ei au crezut în voi, sperând c-o să le fie, în sfârșit, și lor, mai bine. Când, de fapt, binele a poposit tot în ograda voastră, acolo unde vă sunt și nevestele, fiii și fiicele, verii, cumetrii, amantele și mai știu eu cine.

Bașca, i-ați mai pus în posturi babane și pe toți nepricepuții care nici măcar liceul nu l-au absolvit. Iar, șeful vostru, de la Cotroceni, a și dat-o-n bălării, zicând că asta e o meteahnă veche, de pe vremea „ciumei roșii”. Veche, neveche, dați-i naibii afară pe toți impostorii ăștia, începând cu ministrul „Grindă” (un „sărac” și micinos patologic care, încă de la început, a ascuns sub preș falsul despre cât de mare este viloaia în care stă, numai ca să nu achite taxe la stat pe toată suprafața) și terminând cu vicepremierul „specialist” în Educație, care nu prea are „masterat” la SNSPA. Păi, n-o să vină din nou alegerile?!

Așa, și? Dacă vin unii ca primarul Fritz de la Timișoara, pare-se o „fantomă” reactivată de servicii? Atunci, cred că o să emigrăm, cum fac arabii de vreo trei ani încoace. Valuri, valuri…PUBLICITATE