Valoris Center, companie specializată în servicii de BPO, aniversează în luna septembrie 2020 un an de când a început operațiunile în orașul Bacău. Cel de-al treilea sediu al companiei, după cele din București și Vâlcea este un centru operațional care numără în prezent peste 80 de angajați.

În luna septembrie 2019 Valoris a decis să-si extindă operațiunile în Bacău, având încredere în potențialul orașului și a desfășurat un proces amplu de recrutare. Valoris Center a devenit rapid un angajator căutat în orașul Bacău și a atras personal atât prin recomandări cât și prin participarea la evenimente de recrutare organizate la nivel local.

La inaugurare, centrul Valoris din Bacău număra 25 de angajați. În doar o lună de zile de la începerea operațiunilor, noul punct de lucru avea deja peste 60 de angajați. În prezent, cu o echipă de peste 80 de agenți, Valoris Center are în continuare poziții deschise în centrul băcăuan. Acesta va continua să se dezvolte, datorită rezultatelor bune de până acum, urmând să fie implementate în viitor proiecte de relații cu clienții și operațiuni de suport în română, engleză și alte limbi de circulație internațională.

“Suntem bucuroși să aniversăm un an de prezență la Bacău. Strategia de extindere s-a dovedit a fi un succes, în contextul ritmului accelerat de creștere din ultimii ani. Ne mândrim cu o cultură organizațională atractivă și funcțională, prin care am optimizat rapid sediul din Bacău. Prin eficiența și flexibilitatea serviciilor oferite am crescut alături de clienții noștri, iar investiile pe care le facem în personal și în procese de automatizare ne permit să păstrăm avantajul competitiv din toate centrele Valoris.” declară Cristina Man, directorul general al companiei.

Din luna martie 2020, odată cu începutul pandemiei de Covid-19, angajații din Bacău lucrează de acasă, pentru siguranța lor și a familiilor acestora. Când condițiile vor permite, operațiunile vor fi reluate în birourile din centrul de afaceri General Proiect Bacău.

Despre Valoris Center

Valoris Center, companie cu capital 100% românesc, activează în piața serviciilor de BPO din 2006. În prezent are o echipă de 600 de angajați și 350 de stații de lucru, prin care desfășoară operațiuni pentru clienți din 15 industrii diferite, în 8 limbi străine.

Angajații Valoris furnizează servicii pentru partenerii companiei, 24/7/365. Cu trei centre operaționale în București, Vâlcea și Bacău compania este specializată în servicii de contact center, back-office, coaching, soluții SaaS, recrutare și închiriere de personal.PUBLICITATE