Miercuri, 1 iunie, incepand cu orele 12.30, va asteptam in Parcul Cancicov, la statuia Cancicov de la intrarea principala in parc, unde vom premia cele mai bune desene realizate in cadrul concursului nostru „Curcubeie pe hartie”.

Concursul a fost organizat de cotidianul Desteptarea in parteneriat cu Elitemob, Cofetaria Corso, Lala Play, Matmedia, Office Expert Bacau, Centrul Parintii Spun Prezent, Academia de Dans Adamas, Roxana Tocila-Smil si Alexandra Bostan, cu sprjinul Primăriei Bacău.

Sase dintre cele mai iscusite creatii vor fi rasplatite cu premii in bani (doua premii de cate 250 lei, doua de 150 lei si doua de 100 lei) din partea cotidianului Desteptarea.

La randul lor, prietenii Desteptarii, parteneri ai acestui proiect, vor avea propriile lor premii si surprize pentru copii!!!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ