24 iulie 2024
ActualitateUSR a lansat „Cartea neagră a guvernării PSD-PNL”

USR a lansat „Cartea neagră a guvernării PSD-PNL”

În urma declarațiilor făcute de președintele organizației județene a PNL Bacău, Mircea Fechet, la adresa primarului USR Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, acesta, împreună cu membrii de freunte ai USR au organizat sâmbătă, de la ora 10.00, o conferință de presă la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău.

În cele 100 de pagini din cuprinsul cărții prezentate, este analizată în subtitlu „Oferta PSD-PNL: Cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani.”După fotografia de grup, primarul bacăului și-a început discursul, exemplificând:

“Astăzi marcăm un an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL. Românii trăiesc mai prost decât trăiau acum un an de zile, în cadrul acestei guvernări nefirești. 85% dintre cetățeni consideră că țara noastră se îndreaptă într-o direcție greșită. Avem cea mai mare inflație din ultimii 19 ani, iar prețurile la alimentele de bază au crescut semnificativ. Deciziile haotice luate în domeniul energiei ne-au adus cele mai mari facturi la energia electrică, gaze și carburant din Uniunea Europeană.

Astăzi, USR lansează Cartea neagră a guvernării PSD-PNL, o analiză critică asupra dezastrului guvernării țării din ultimul an de zile.”

Detalii despre conținut a oferit senatorul Sebastian Cernic. Au fost luate în vizor cele 4 mari proiecte ale României, „ratate sistematic”: Legile învățământului, Legile Securității, Noi spitale sau autostrăzi rămase la stadiul de dorință, și principala sursă de modernizare a României pe termen scurt – Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Întrebat de jurnaliști despre conflictul din Consiliul Local cu cei de la PNL, primarul Viziteu a afirmat:„

Eu cred că această coaliție care există acum va funcționa și în următorii 2 ani de zile. Nu este adevărat ce se vorbește. Nu am niciun interes să plec de lângă colegii mei, cu care sunt atât de mândru în USR. Cred că cea mai bună soluție pentru băcăuani, la nivelul municipilui, la nivelul județului și altor orașe și comune în anul 2024, va fi în continuare o alianță de dreapta.”

La nivel de sondaje pentru orașul Bacău, suține actualul primar, candidatul USR pentru Primăria Bacău ar bate și un candidat comun PNL-PSD.

Împortant este ca în următorii 2 ani de zile, să se continue în mod accelerat dezvoltarea municipiului Bacău, să se finalizeze la termene proiectele aflate în lucru. Și un mesaj pentru colegii din PNL? O altă întrebare pusă: „Îi aștept alături de mine să facem treabă bună pentru băcăuani!”

 spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri