2 martie 2024
ActualitateUrșii de la Comănești - Leorda, invitați speciali la ceremonia de deschidere...

Urșii de la Comănești – Leorda, invitați speciali la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Lupte Seniori

O apariție surprinzătoare și plină de tradiție a avut loc la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Lupte Seniori, unde Urșii de la Comănești – Leorda au fost invitați special pentru a împărtăși o parte din tradițiile românești cu publicul prezent.

Cu o prezență impunătoare și dansuri pline de energie, urșii a captivat atenția spectatorilor și a adus un strop de autenticitate la acest eveniment sportiv de anvergură europeană. Acest eveniment unic a avut loc într-un cadru festiv la Sala Polivalentă din București, marcând o colaborare neașteptată între tradiția populară și sportul de performanță.

Spectatorii prezenți au fost incantați să descopere o parte din bogăția culturală a României, adusă în prim-plan de această mască tradițională.Într-un gest de prietenie și susținere, urșii au transmis urări de succes sportivilor români implicați în Campionatul European de Lupte Seniori și a subliniat importanța păstrării tradițiilor în orice context.

Ceremonia de deschidere a fost astfel nu doar o sărbătoare a performanței sportive, ci și un tribut adus diversității culturale și bogăției tradițiilor românești.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri