Un botoșănean, pe numele căruia autoritățile române au emis mandat european de arestare pentru tâlhărie, a fost depistat de polițiștii din Bacău.

La data de 12 martie a.c., polițiștii au depistat, la Aeroportul “George Enescu” Bacău, un bărbat de 35 de ani, din județul Botoșani, care era urmărit internațional.

Pe numele bărbatului în cauză, autoritățile române au emis un mandat european de arestare, întrucât acesta se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea.

PUBLICITATE

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Botoșani la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ