Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţie de Frontieră Aeroport Bacău au depistat un cetăţean român pe numele căruia autorităţile din Romania emiseseră un mandat de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

În data de 11.05.2016, ora 06:00 la Aeroportul Internaţional George Enescu Bacău, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe
sensul de intrare în ţară, din direcţia Marea Britanie, cetăţeanul român Dumitru T., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul este semnalat ca fiind urmarit general, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare de către autorităţile din România, pentru comiterea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

PUBLICITATE

Persoana în cauză a fost predată unei echipe din cadrul Poliţiei Transporturi Aeroport Bacău în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ