Nu intr-o margine de oras mereu amânata la trecerea spre mileniul III, nu intr-un cartier cam uitat de administratie dupa fiecare campanie electorala, nici macar in vreun cotlon unde angajatii de la Salubritate nu ajung din comoditate. Nu! Ci in plin centrul orasului unde a fost invitata soprana internationala Angela Gheorghiu sa concerteze si unde se vor produce cântacios marile vedete ale muzicii românesti.

Exact acolo balteste pisatul si a incremenit rahatul de nu se stie când in jurul a ceea ce erau demult toalete ecologice! Acum sunt doar niste haznale pline ochi, care duhnesc de la zeci de metri, focare de infectie pe lânga care cei platiti sa asigure conditii civilizate de viata trec nepasatori. Culmea este ca una dintre aceste mizerabile dovezi ale delasarii este in Parcul Trandafirilor, loc prezentat drept un succes al amenajarii europene pentru petrecerea timpului liber.

Acolo au primit autorizatie de functionare de la Primarie câteva tonete unde se vând dulciuri, inghetata, sucuri, insa niciun patron care a sperat intr-o afacere profitabila in aceasta vara nu a avut curajul (?) sa reclame focarul periculos ce-i este vecin. Ca sa nu mai vorbim despre terasele aflate la doar câtiva zeci de metri si unde mirosurile ajung cu siguranta, odata cu adierea vântului de seara. Nici macar arteziana nu are cum sa fie stavila! Cât despre toaleta aflata in spatele fostei Biblioteci, locatia stârneste doar revolta muta a taximetristilor ce-si asteapta rândul.

PUBLICITATE

Pe acolo trec, vor-nu vor, multi functionari ai Prefecturii si ai Consiliului Judetean. Nici acestia nu au fost suficient de infipti sa reclame. Sa stiti, stimabililor, ca niciodata culoarea politica nu poate acoperi culoarea fecalelor, iar parfumul puterii nu va estompa gretoasele miasme ce imput spatiul public. Apropo de functionari, tânarul sef de la Salubritate si Spatii Verzi, cu rezultate notabile in lupta ecologista, dovedeste ca are scapari impardonabile in gestionarea sarcinilor pe care si le-a asumat. Speram ca nu este adeptul ecologismului extreme, care sa includa si integrarea in spatiul urban a reziduurilor umane.

Poate aceasta integrarea in absolutul urinoterapiei in grup ne va aduce o celebritate mondiala, insa si ceva boli in plus. Si atunci, ne intrebam, vom mai putea gazdui manifestari de anvergura Romanian Top Hit? Si nu e pacat de asemenea prilej de recunoastere a ospitalitatii noastre ce valoreaza vreo 100.000 de euro?


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

    • Asa e in tot orasul.Iarna cand cade zapada,ies la iveala toate dejectiile cainilor si vagabonzilor.Iti este efectiv greata sa mai mergi pe strada.Nu mai vorbesc despre indivizii periculosi care trec pe langa tine si te apostrofeaza fara sa te cunoasca,mai ales daca esti femeie.Nu ai unde sa iesi la aer curat si sa te plimbi.Insula si parcul mare au devenit niste locuri populate de tot felul de ciudati iar buruienile au crescut de zici ca e jungla.Raiul capuselor.Bacaul e un oras oribil.

LĂSAȚI UN MESAJ